Sobre Equality Factory

¿Qui som?
Equality Factory està formada per persones de diferents edats, opinions i identitats. Venim  d’àrees de coneixement i experiència diverses que es complementen i ajuden a pensar i assessorar amb major qualitat.

Objectius, valors i principis
Volem formar part del moviment mundial a favor de la equitat de gènere i la diversitat, promoure el treball en xarxa, coordinant esforços i intercanviant diferents punts de vista.
Ens inspirem en les propostes i teories feministes més obertes, creatives i renovadores, reflexionant a la vegada sobre la nostra pròpia manera de pensar.

Creiem en el respecte a la diversitat com a font de riquesa i solució als conflictes més actuals. Defensem i treballem per la equitat entre totes les persones i per la garantia del respecte dels drets humans. Ens oposem a tota discriminació per edat, idioma, nacionalitat, classe social, gènere, sexualitat, religió, capacitats, aspecte i altres factors.

Pretenem treballar de forma responsable, transparent, honesta, coherent, conseqüent, independent i justa. Desitgem col·laborar i fer suport a les propostes interessants d’aquelles persones que no gaudeixen de les oportunitats necessàries per a que la seva veu sigui escoltada.

Creiem i ens comprometem amb el principi de solidaritat. Aspirem a sensibilitzar la societat per apropar-nos a una real equitat de gènere i diversitat. Volem augmentar el coneixement (en quantitat i qualitat) sobre temes relacionats amb gènere i diversitat. Esperem influenciar a aquelles persones i institucions que tenen el poder de prendre les decisions que afecten directament la qualitat de vida humana de les persones.