LLANÇAMENT CAMPANYA HOMES DE VERITAT

ESTRENA VÍDEO HOMES DE VERITAT: A Equality Factory buscàvem homes de veritat… i en vam trobar. Us els volem presentar.
Què és ser un home de veritat? Qüestionem! Redefinim!
Equality Factory vol explicar, reivindicar i cel.lebrar la diversitat en la masculinitat. El nostre projecte Homes de Veritat és un dels passos que hem fet, dins el nostre objectiu de promoure l’equitat de gènere i la diversitat.
Aquest vídeo vol fer visible què és un home de veritat, donar-li reconeixement, celebrar la diversitat entre homes, contribuir al debat en masculinitats tan actual arreu del món.
A Equality Factory buscàvem homes de veritat. D’aquells que els agrada el futbol, treballen els seus músculs, saben arreglar un armari, els atrauen sexualment les dones, beuen cervesa… els agrada el ballet, ploren amb pel•lícules romàntiques, tenen relacions sexuals i sentimentals amb altres homes, necessiten ajuda, són patidors, saben fer ganxet.
A Equality Factory buscàvem homes de veritat. D’aquells que són prou valents per sentir por i explicar-ho, prou sensibles per gaudir de l’art, prou forts com per rebutjar el “què diran” i anar a contracorrent cada vegada que és necessari. Homes d’aquells prou savis com per alçar la veu quan cal i escoltar la resta del temps, prou atrevits com per viure la seva sexualitat de forma creativa, prou coratjosos com per assumir la cura dels seus grans i petits. D’aquells que són prou audaços com per mai negar-se a sí mateixos qui són de veritat.
A Equality Factory, buscàvem homes de veritat, no motlles en sèrie que no reflecteixen la fantàstica diversitat entre totes les persones.
A Equality Factory, buscàvem homes de veritat. En vam trobar. Us els volem presentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.